Látásteszt:

Szemed, mint a sasé vagy netán káprázik? Teszteld látásodat! A játékban vizuális illúziót megfejtve teheted próbára megfigyelőkészségedet. Vigyázat, trükkös!
Indítsd a játékot, és találd meg milyen ábrát rejtenek a képek vagy hol nem stimmelnek!

Reakcióidő teszt:

Röptében kapod el a legyet? Sőt egyszerre kettőt is, méghozzá úgy, hogy te választod ki, melyik legyen? Mutasd meg mennyire jó a reakcióidőd és a megfigyelőképességed! A reakcióidő játékban 3 nehézségi szinten tesztelhet magadat.

Feladat:

  1. szint: Kattints minél rövidebb idő alatt a felvillanó Ésszel Iszom ábrára.
  2. szint: Kattints minél rövidebb idő alatt a különböző színekben megjelenő Ésszel Iszom ábrák közül a ZÖLDRE.
  3. szint: Kattints minél rövidebb idő alatt a különböző színekben megjelenő formák közül a ZÖLD Ésszel Iszom lógóra.

Beszédkészség és memória teszt:

Sárga bögre, görbe bögre. Ismerős nyelvtörő? Ennél csak nehezebbre számíthatsz a beszédkészség és memória tesztben. Virtuális söralátéteken vicces sörös nyelvtörőket olvashatsz. Először próbáld meg kimondani. Ha ez nem okoz gondot, akkor idézd vissza és egészítsd ki a kacifántos mondatokat.

Húsvéti kakukktojás kereső játék

A „Húsvétkor is mértékkel” játékban a feladat, hogy megtaláld a képen elrejtett kakukktojást. Ha felelősen gondolkodó játékos vagy, akkor nem lesz nehéz dolgod. De, ne izgulj, segítünk egy kicsit a megoldásban.

Téli kakukktojás kereső játék

Az „Ünnepekor is mértékkel” játékban a feladat, hogy megtaláld a képen elrejtett kakukktojást! Ha felelősen gondolkodó játékos vagy, akkor nem lesz nehéz dolgod. De, ne izgulj, segítünk egy kicsit a megoldásban.

Számolod még?

A számtani képrejtvényekben a „?” értékét keressük. Ha éles eszű és felelősen gondolkodó játokosok vagy, akkor nem lesz nehéz dolgod. De, ne izgulj, segítünk egy kicsit a megoldásban.

Jó tudni:

Szeretnéd megismerni az alapfogalmakat a témában? Vagy tesztelni akarod tudásodat? Válaszd ki a három lehetséges fogalommeghatározás közül, melyik a helyes a kifejezésre!